Rodinný dom, 7 izbový

Tento veľkolepý dom pri oceáne sa nachádza na Victoria Beach - jednej z najznámejších pláží v južnej Kalifornii, v súkromí exkluzívnej obytnej štvrti Lagunita na Laguna Beach.

Užite si luxusné bývanie na pláži v tomto nádhernom dome, ktorý má štyri spálne (vrátane veľkého apartmánu s posilňovňou, parou a saunou, a posuvnými sklenenými dverami vedúcimi k terase), päť kúpeľní, profesionálne, luxusne vybavenú kuchyňu (s varnou doskou so šiestimi horákmi , tromi rúrami, chladničkou Subzero a najmodernejšími spotrebičmi), veľkú domácu pracovňu, mediálnu miestnosť s kuchynským kútom a biliardmi, vínnu pivnicu s objemom 1000 fliaš a veľkú terasu s vírivkou. Dom sa môže pochváliť veľkoplošnými oknami s nádherným výhľadom na vodu z väčšiny izieb. Je tu tiež lodenica upravená na štúdio ponúkajúca priamy vstup na pláž, ktorú sa môžete rozhodnúť využiť pre hostí alebo ako Vaše privátne, pokojné plážové útočisko.

Dom má smart-home systém s automatickým osvetlením a ozvučením, centrálnou klimatizáciou, výťahom, garážou pre 3 autá a priamym prístupom na pláž cez súkromné schodisko.

Tešte sa z relaxujúceho zvuku oceánu a úžasných západov slnka v tomto prímorskom sídle. Lagunita je jedna z najkrajších uzavretých komunít v Lagune, v blízkosti slávneho Montage Resort, nákupov, golfu, reštaurácií a mnoho ďalšieho. Laguna Beach je známa svojimi umeleckými galériami, krásnymi plážami a zátokami.

Interiér: 600 m²
Pozemky: 5 ha

Táto nehnuteľnosť je predávaná spoločnosťou First Team Estates. Agentom je Bill Rolfing.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    29960
  • Predajná cena
    Nie je k dispozícii
  • Podlahová plocha
    600 m²
  • Pozemok
    526 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.